Stressigt nu

Jag är ett kontroll freak av rang och jag hatar när saker hänger liksom lite löst i luften. De närmaste
veckorna är det mycket som händer, Iggy ska ha barnkalas, Iggy ska ha familjekalas, Rio ska ha kalas, mat ska planeras, tårtor ska bakas, ballonger ska blåsas, flaggspel ska hängas, så kommer jul, julklappar ska handlas, julkort ska skrivas klart, fotoböcker tillverkas, adventsstjärnor ska inhandlas (i Sverige, alltså mamma och pappa), julblommor, kransar och gran. Pju, ibland vet jag inte vart jag ska börja. Listan växer för varje dag men inget betas liksom av, kan ju inte gärna duka för Iggys kalas på lördag redan nu. Jag känner mig själv, jag är duktig på att planera så allt är säkert i sin ordning och det är inte hela världen om det inte är  perfekt såklart, trots detta är jag rädd att jag ska glömma nåt, men hey det är ju en värdslig sak försöker jag intala kontrollsidan av min hjärna… Allt löser sig, även om det inte alltid blir exakt som man tänkt sig, nåt jag måste öva på.
Igår va vi på kalas, Morgan fyllde 1 år, super trevligt, Rio åt och Iggy lekte, ingen av dem ville åka hem med andra ord..
bild 1-116bild 2-120bild 3-77

2 tankar om “Stressigt nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s