Den efterlängtade dagen är här….

Yeeeees!! Nu har vädret slagit om och det ordentligt, från klibbigt svettigt varmt till att man behöver ha en tröja på sig, (iallafall på kvällarna) på typ 2 dagar. Igår tog jag tom med med en tröja till parken och vi
fem snåret när vi knatade hemåt, ja då åkte den faktiskt på mest för att det va så härligt inte för att det kanske egentligen behövdes.
Nu är det hursomhelst helt fantastiskt väder, himmeln är krispigt blå, en ljuv konstant bris och en temperatur runt 25-26 grader (19 på morgonen bara). Nu älskar jag verkligen att bo här, livet är så enkelt plötsligt, ungarna springer ute och leker i timmar precis som man kommer ihåg sina egna sommarlov, morgonkaffet ute i skuggan, löpning utan att dö svett döden innan man ens börjat, ja ni
fattar, Love it!
Igår fick vi nya gäster, ända från Vietnam, makens kusin och sambo, så himla trevligt! Ikväll ska jag och
denna kusin, Sara eller miss Sara som Iggy kallar henne (hans fröken heter Sara och här nere är man hövlig mot sina lärare och kallar dem miss, mrs eller mr), ut och göra stan osäker. En riktig tjejkväll som jag tror att vi båda längtar efter. Killarna får vara hemma med barnen!
bild 1-115bild 2-119bild74

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s