På begäran

Tack Ulle för din kommentar och här får du en önskan uppfylld iallafall.. Julkorten kan jag naturligtvis inte visa ännu men inbjudan till Iggys barnkalas har gått ut så den kan jag visa (Rios kommer när den gått ut). Han är väldigt inne i pirat svängen, pirat hit och dit hela tiden så naturligtvis blir det piratkalas. Erik har hjälpt mig med ögonlappen som jag sen skrivit själva inbjudan på baksidan. Skattkartan blev en nödlösning som blev ohyggligt snygg om jag får säga det själv, glömde nämligen skriva på inbjudan vart kalaset är, men även det löste Erik galant. Så stoppade vi ner några guldpengar som en liten teaser för
skattjakten. 22 november är det dags ni får såklart se bilder när det varit. Man kan tycka att jag kanske överdriver det här med kalas inbjudningar något men det är något jag tycker är fantastiskt kul att pyssla med, en hobby helt enkelt.bild73

En tanke på “På begäran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s