Whats new?

Ja ni inte mycket, livet rullar på, vi går till parken istället för poolen på eftermiddagarna (börjar bli kallt i poolen, 27-28 grader, har nog bott här för länge nu), leker med kompisar, Iggy spelar fotboll, simmar och går på balett (det gillar han bäst), åker till
kyrkan ibland. Han har just ramlat in i 3 års trotsen och det är mycket vill inte, skrik och gråt för att i nästa sekund kramas och säga jag älskar dig mamma. Rio går allt mer, har en vilja av stål, har lärt sig att vinka och kasta saker. De leker allt mer
tillsammans, vilket är underbart att se.
Jag håller på med min träning och är förvånansvärt dedikerad och konsekvent, på måndag har jag min andra invägning och mätning, håll tummarna för att det hänt nåt annars börjar jag grina efter allt slit.
Känner mig lite ur gängorna, svårt att hitta inspiration är trött och har ständigt träningsvärk nånstans, kan det va en fas med tanke på att kroppen anpassar sig till träningen? Att den snart kommer kicka igång och bli super pigg och alert? Hursomhelst skulle jag behöva lite inspiration om vad ni vill läsa om? Nåt ni är nyfikna på eller sugna på att läsa om? Inte för att det finns så himla mycket spännande kanske men om ni hjälper mig lite kanske lite mer intressant än parklek…
För ett par timmar sedan landade svärpäronen, så helgen kommer bli fullspäckad, kanske kommer det lite inspiration på vägen…

bild 1-13bild 2-12bild 3-8

En tanke på “Whats new?

  1. Mer om din PT-träning, bilder, övningar, allt som kan tänkas inspirera dig till extra pepp och oss andra till att ta sig ut i mörkret….hua…Allt fint pyssel som du håller på med, fotoböcker, födelsedagsinbjudan, julkort. INSPIRATION tack! Sen kan du ju alltid fundera på ett bra ämne gällande stora och små beslut i familjen…. 😉 KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s