Ladies night

Är en väldigt populär grej här nere, väldigt många restauranger och barer kör det på tisdag kvällar, då bjuds det på vin,
champange, drinkar eller ja lite vad som. De kör olika ”deals” på olika ställen men på det stora hela går det ut på att tjejer får ett par drinkar eller under en viss tid dricka gratis, ja så fattar ni ju att då flockas naturligtvis killarna där och de dricker inte gratis. Mycket genus tänk här nere.. Jaja den diskussionen orkar jag verkligen inte ta.
Iallafall va vi ett gäng mossor som igår drog på en annan form av ladies night på Bounce. Bounce är en lagerlokal proppfull av studsmattor. Under en timme svettades och skrattade vi hysteriskt, herregud morgonens PT pass satt som klumpar i benen men efter en kvarts studsande kändes det lite lättare men idag var det tufft att ta sig ur sängen. Vet en liten dam som jag ska ta dit när hon kommer i februari, en dröm för alla barn. bild 2-113bild 1-109

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s