Halloween

Då är den här högtiden här igen, en högtid som är väldigt stor här nere, många smyckar sina hus och barn klär ut sig och ringer på dörren. Jag är lite ambivalent inför detta, har liksom svårt att ta det till mig, kanske för att mina barn är så små än så länge kanske för att det inte är nåt jag är ”van” vid att fira, Iggy blir rädd för alla läskiga grejer och när de ringer på dörren väcker de dem om de somnat. Samtidigt älskar jag ju som bekant att fira och uppskatta högtider. Vet inte riktigt hur vi ska förhålla oss till morgondagen, släcka ner huset och lägga oss med barnen, fly nånstans eller helt enkelt ladda upp med massor av godis och låta dörren stå öppen…
I dag hade de iallafall pre halloween party på dagis, mycket spännande och i eftermiddags körde vi ett litet party för kompisarna här hemma, mycket uppskattat och man vet att barnen blivit lite större när de leker uppe själva, bara de små är med oss. Vi passade på att fira Therese nya jobb med lite bubblor.

Bubblorna firade även det bästa smset jag fått på länge, vaknade i natt vid 3 tiden (vet inte varför) men där va det, smset jag längtat efter i 9 månader, min älskade vän Ulle (inte hon som var här, många Ulle finns det) hade äntligen fött sin älskade dotter Ilse. Ja, många lyckotårar idag!! Välkommen Ilse, vi längtar så efter att träffa dig! Stort stort grattis Ulle, Matte och Ted! Längtar efter er!
Happy Halloween mina vänner!
bild70bild71bild 2-111bild 3-72

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s