Det glamorösa småbarnslivet

När Ulle och jag va en snabbis på MOE i söndags (Malin stackarn låg ju hemma sjuk) råkade jag snubbla över ett par skor som jag
sedan länge velat ha men som alltid är slut. Skrev upp dem på min önskelista men min kloka make sa, du borde köpa dem nu, till 
jul är de slut, du vet hur det är här nere, både klok och snäll den där maken…
Tur var väl det för när jag och liten åkte dit idag för att prova fanns det bara ett par kvar i min stl. Medans jag provar två olika modeller roar han sig under en stol med att, BAJSA!! (Ja han har fortfarande blöja total vägrar toaletten, kan inte säger han, tänker inte pressa honom). En härlig odör som troligtvis aldrig tidigare känts i denna butik sprider sig snart. Samtidigt som jag blir lite lätt nervös blir jag glad, den lille har nämligen haft lite svårt med just det där sista tiden (enbart proteiner till kost gör tydligen att man blir hård i magen, magsjuka undantagen), tills jag inser att jag av just den anledningen inte har några blöjor med mig… Smart! Så ackompanjerad till en ny doft i denna butik blir jag till slut stolt ägare till ett par efterlängtade finingar. Iggy (som personalen för övrigt trodde va en tjej, ovanligt, NOT) tycker tydligen att jag var värd ett par nya skor, och betalar dem åt mig, 1 dirham (ca 2kr) får killen bakom kassan innan han stolt bär iväg påsen, hela butiken skrattade, bra pris tyckte flera.
Påsen höll han sen krampaktigt i hela vägen hem, ja och den där doften fick vi naturligtvis också ta med oss hela vägen hem.
Här ska man göra sig till ge vardagen lite guldkant, man blir snabbt ryckt tillbaka till verkligheten, ja det är ju det som är charmen med både småbarn och livet…

bild68bild 3-70bild 1-104bild 2-108

En tanke på “Det glamorösa småbarnslivet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s