Fira livet

Jag har haft ett lite märkligt tryck under höger revben en tid, har inte tänkt så mycket på det mer än att det är lite obehagligt när jag sitter ner, men häromdagen blev det värre och ganska snart klev den hysteriska fram och jag var under några timmar hyfsat säker på att nu var det över, livet alltså. Jag grät floder och ja ni vet… Fick tid hos doktorn dagen efter, här tar de liksom allt på allvar, skrattar aldrig åt en utan lyssnar och gör nogranna undersökningar. Det gjordes ultraljud och togs massor av prover och det mesta såg tackolov fint ut, lågt järn, för stort intag av ägg men annars fin fint och det onda då, jo det visade sig att jag har lite
kalkbildning vid ett revben, antagligen ligger det en nerv precis där som gör att det är obehagligt, men det är inte farligt och det finns inget att göra åt det, som det verkar kommer det att komma och gå lite i perioder, antagligen kommer man bli van vid det där konstiga och snart glömma bort det.
Så nu vet ni det, som ett led i detta blev jag så ofantligt himla överlycklig över att jag faktiskt får va med ett tag till att den här helgen har gått i fira livet tema. Torsdag em spenderades med kanelbullar och kaffe och senare ett glas vin hos fam Z, Iggy va eld och lågor över att Eddie och Mio ville leka med honom, på kvällen tog vi oss ur huset och gick på restaurang med några vänner, väldigt länge sedan vi sågs så det va super mysigt.
Lite trötta igår men det går ju inte när man har småbarn, så fram med pysslet, nu är julkorten snart klara och även inbjudningarna till Iggys kalas, bara Rios inbjudningar kvar, tack för hjälpen farbror Erik.
Eftermiddagen spenderades  först i poolen och sedan parken där fam E fixat bbq, tusen tack för det!, perfekt sätt att umgås på när man är många, 12 vuxna och 11 barn, barnen lekte så fint och vi vuxna kunde sitta ner och faktiskt prata, barnen och maken somnade ovaggade när vi kom hem, Erik och jag passade på att diskutera livet, affärsideer, politik, kärlek och relationer över en flaska vin ute i trädgården, äntligen går det sitta ute igen iallafall om man kör bikini.
Idag står kalas, löpning och fisksoppa på schemat, hepp!bild 1-103bild 2-107

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s