Dags att ta tag i det där

Jag har ett mål, att vara i mitt livsform när jag fyller 35 nästa sommar. Som ett led i det har jag skaffat mig en PT, som är helt
fantastisk! Vi träffas en gång i veckan, då vi kör tillsammans anpassat efter min trasig kropp, sen lägger hon upp veckans kommande pass som jag kör själv, just nu löpning då ett av delmålen är att springa 1 mil och förhoppningsvis ett lopp i slutet av
januari. Så kör jag ett yoga pass på det för att få kroppen lite mer flexibel, sammanlagt 4 pass i veckan. Inga monsterpass utan helt efter min förmåga just nu, vilket känns så bra. Hon är sjukt lyhörd men otroligt peppande, hjälper till med kost, mailar under veckan och kollar hur det går, så man kan liksom inte smita. 1 gång i månaden mäter och väger hon mig, har en 6 månadersplan som känns helt rimlig. Kommer inte skriva så mycket mer om det här just nu, men kanske när det börjar närma sig loppet.
Behöver jag säga att jag ständigt går runt med fruktansvärd träningsvärk…bild65

2 tankar om “Dags att ta tag i det där

  1. whoop whoop hejja dig!!! Det är så grymt härligt med en PT jag hade världens bästa när jag bodde hemma som hjälpte mig och lärde sig såå mycket. Fyra pass i veckan är ju superbra jobbat ska bli kul att höra lite längre fram hur du tycker det går. Mitt mål att vara i mitt livsform bara skjuts fram 🙂 nu siktar jag på 40 vilket inte känns stressande överhuvudtaget eftersom jag tror att jag just fyllt 30 ha ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s