His and Hers

Idag mina vänner tog vi barnen på lite shopping och akvarium exkursion i Dubai mall. Två par skor fick följa med hem, ett par till mig (inte klackarna Rio spanar in, nej, inser att mitt liv just nu spenderas bäst i platta skor) och ett par till maken, det händer inte varje dag. Nöjda småbarnsföräldrar som just avnjutit lördagspizzan framför Skavlan
tillsammans med farbror Erik och en flaska rött efter en eftermiddag i, håll i er nu, POOLEN! Så har vi börjat lite smått med, håll i er igen, årets julkort, det ska börjas i tid, planering och framförhållning är mitt för, mellan och efternamn!
Trevlig helg på er!bild 1-102bild 2-106

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s