Party x2 och 10 månaders läppen

Ja vi fortsätter vårt firande, minst ett kalas per helg, den här var det två. Igår em var det en klasskompis kalas, på ett lekland (återigen kände jag mig sjukt lyckligt lottad som satt och pratade med ”klassmammorna” från 7 olika länder, allt i från revolutionen i Iran till indisk mat till norskt språk, vart får man sån mångfald? Härligt att mina barn får växa upp med massor av olika kulturer och religioner för den delen.)
Idag har vi varit på bästa kompisen Ulriks tigerkalas, succé naturligtvis! En trött kille däckade strax efter!
Dagen till ära fyller lilla roppan 10 månader, hon börjar mer och mer bli sin egen personlighet, tuff som få, drar sig inte för att rycka nappen ur storebrors mun för att stoppa i sin egen, dra han i håret när han sover eller ta hans leksaker, hon får igen men gråter sällan. Däremot har hon insett att pluta med underläppen när hon inte får som hon vill får pappan att smälta och mamman att skratta, behöver jag säga att hon använder det 1000 ggr om dagen??
Annars då? Jo poolen hela eftermiddagen, Bella på middag ljuvligt att se de små sitta och fnissa vid matbordet, över falukorv och en flaska vatten.  Maken har lagat fantastisk mat två kvällar, på raken (som alltid), lite vin och tv på det så är helgen fulländad!
Så har vi hunnit med lite kalas planerande, båda telningarna fyller ju snart, tiden går fort, julkort och annat smått och gott!
Nu sover maken i fåtöljen och jag ska sjuka ner lite djupare i soffan! Hepp!
bild 1-101bild 2-105bild 3-67bild 4-46

2 tankar om “Party x2 och 10 månaders läppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s