Min dag i bilder

Vi kör väl en sån, det var länge sedan sist…

Började dagen med frukost i nattskjortan, med mörka ringar under ögonen efter en natt med dålig sömn

Skolor och dagis firar Eid även idag så Iggy var ledig, fick gå in och leka en stund hos Bella medans Rio sov förmiddag.

Åkte och fixade några kostymer och annat pyssel inför alla kommande kalas. Alltså de här butikerna är ljuvliga, det finns ALLT, skulle kunna gå där i timmar, blir sjukt inspirerad till en massa saker, lite svårt att fokusera med två små barn dock.

Båda barnen somnade efter lunch, passade på att lata mig lite.

Badade, känns som vi inte gör annat än badar och det gör vi inte heller, minst en gång om dagen, för varmt att gå i parken (44 mitt på dagen idag)

Middagen intogs på kulinariska gyllene måsen. Maken har som bekant en hel del jobb att stå i så ja vi ser honom knappt, orkade inte tänka på middag idag helt enkelt, ibland får man göra det enkelt för sig. En kul grej, de får tydligen inte sälja läsk till happy mealen här, bara jos, intressant.

Nu sover de små liven, även maken, kollar en film jag sett flera gånger förut, ska knyta mig så fort Rio tankats om en timme, hepp!

bild 1-99bild 2-103bild 4-45bild 1-100bild 3-66bild62

2 tankar om “Min dag i bilder

  1. Har inte hunnit kommentera men heja Rio som snart går och Iggy som simmar som en delfin! Fin byxdress och verkar varit toppen i Palma. Man glömmer liksom bort att det är sommar i stora delar av världen när hösten nu kommit hit.. Majken tycker Iggy är så gullig som tiger 🙂 Hoppas på bättre sömn i natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s