Syskon

Så härligt att se att de här små liven som vi producerat tycker så mycket om varandra och att de nu börjar ha lite ”nytta” av varandra. Rio älskar att titta på alla Iggys upptåg, hon skrattar så hon kiknar när han busar med henne och jag tror faktiskt att Iggy tycker det är kul när hon sitter med när han pillar med sina saker, ja inte om hon tar något han vill ha förstås men om hon leker på hans sätt får hon gärna va med. Han blir alldeles förkrossad om hon hunnit somna när han kommer hem från dagis, jag hoppas, som alla föräldrar antar jag, att de kommer ha mycket roligt tillsammans genom livet och alltid finnas där för varandra som min bror alltid finns för mig.
Det där med att klä sina barn lika är inget för mig, eller klä mig själv eller maken lika med barnen heller för den delen, andra får gärna göra det men jag har svårt för det, kanske för att de har olika kön, men jag har svårt och tro att jag hade gjort det även om de varit av samma kön, dock finns det undantag som ni ser. Jag går inte och köper en ny rosa UV dräkt (det ända som finns förutom blå, gillar inte ens rosa ju), när vi har en fullt fungerande som Iggy växt ur, nej då får de faktiskt va lika men med en röd hatt för att bryta av lite iallafall. Alla tror att Rio är en pojke och att Iggy är en flicka, kan verkligen inte förstå att det ska vara så svårt att se…bild 2-102bild 3-65bild 1-98

En tanke på “Syskon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s