Hemma igen…

Så va en fantastisk semester till ända och vi har efter en lång flygresa landat i Dubbi igen. Sista dagarna fortsatte som de andra, strosande, god mat, strand, lekpark, shopping och häng. En dag öste det ner så mamma och pappa tog Iggy till ett akvarium det tyckte han va super spännande, maken har jobbat ganska mycket men som tur är har jag ju haft hjälp av många andra armar. ”Stads” semester är väl inte egentligen helt optimalt med två små barn som inte vill sitta i vagnen utan springa/krypa runt, men det har gått väldigt bra och de har båda slocknat i vagnen på alla restauranger vi besökt, underbara ungar!
Sista dagarna handlade ju en del om att säga hejdå till alla som droppade av, dag för dag. Ja ni vet ju vad jag tycker om avsked så det va gråtfest av rang. Tyvärr har Iggy ärvt den sidan av mig och vägrar säga hejdå, vänder sig om och säger NEJ! Han gråter inte men visar tydligt att nej du ska inte gå någonstans, stanna hos mig. Värst va när Johan skulle åka och han inte skulle säga hejdå men ångrade sig när han gått och sprang efter, Johan Johan vänta, som redan hunnit långt ut på torget, då bröt jag ihop, blev en så filmisk scen på nåt vis, kommer aldrig glömma det.
Nåväl nu är vi hemma, trötta men fyllda av många fina fina minnen, tack alla som va med det här får vi göra om snart igen!
Nu kör vi vardag i två dagar innan långhelg väntar, ska fira Eid igen, det passar mycket bra just nu tycker jag! Träning och tjejmiddag står på agendan…bild60bild61

3 tankar om “Hemma igen…

  1. usch ja, de där avskeden är fruktansvärda, när till och med pappa säger att han är sorgsen-då är det illa.
    Vi får åka på någon behandlingskur allihopa, gå ut och in ur dörrar och säga hejdå, kanske skulle funka.
    Kram till er alla.

  2. Undrar vem som är mest blödig, du som gråter vid avsked eller jag som gråter av att läsa om det även om jag inte ens var där!?! Ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s