Att börja med det där packandet

Den här gången har jag gett mig tusan på att inte ta med mig något onödigt utan noga tänka igenom dag för dag vad jag ska ha på mig och barnen. Idag har jag packat mina grejer, skrivit lista dag för dag och kväll för kväll (blir ju en del middagar så ombyte krävs), känns så mycket bättre vill jag lova, tar med mig listan så behöver jag inte fundera på morgonen heller, det är ju toppen.
Köpt en så sjukt snygg, jumpsuit i lite smoking stil (syns inte riktigt på bilden), den ska jag ha på själva födelsedagen, ska försöka få med den på en rättvis bild då.

Dags outfits överst, kvälls outfits nederst om det va oklart…

bild 2-97bild 1-93

En tanke på “Att börja med det där packandet

  1. Oh My god, finns någon mer välplanerad unge än du?? Så ser det inte ut här, vänder bara ner garderoben i en väska!! Kram/ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s