En sån kväll

Fick ett plötsligt ryck och körde igång med barnens första (och ända) fotoalbum (sen blir det fotoböcker) och deras första boken om mig, fyllt i vikt och längd, första ord och tand, älskar själv att bläddra in min sån bok så det är viktigt för MIG att göra det till mina barn. Tycker om att styra med sådana här små projekt, hösten är full av dem, snart är det dags att börja fundera över barnens kalas inbjudningar och för att inte tala om årets julkort… Antagligen bara jag som bryr mig men jag älskar det! Tända ljus, nåt bra på tv eller musik, en kopp te eller ett glas rött, låta tankarna flöda medans nåt roligt skapas, det är mitt favorit kvällsnöje.
Imorgon måste mer foton framkallas, sen är det mer eller mindre klart, lika mycket som jag älskar att styra med det älskar jag när det är ”klart”, en bock på listan liksom. Nu är dottern påfylld, dags att krypa ner, hoppas jag får sova lite längre än till 05.15 imorgon!
bild56

En tanke på “En sån kväll

  1. Älskar också pyssla med sånt, tyvärr blir det inte lika ofta då jag är dålig på att framkalla bilder som man gjorde förr. Men vi har ett otal bildspel på oss, vänner och familj med musik till som vi ofta har på i bakgrunden när vi äter middag eller så. Min första bok är väldigt knapp då jag är tredje barnet, så det är nog bra att du gör dem lite samtidigt annars finns det en tendens att först är jätte välfylld med bilder och info och sen blir det mindre o mindre för varje barn. Gillar också att göra julkort, hemma i Sverige pysslades det hej vilt med lack, stämplar, glitter, fina papper och snören. Nu blir det tyvärr endast mail julkort men bättre än inget. Fast vem vet i år kanske ja ska göra ett typiskt Vietnamesiskt kort. DVS EXTRA ALLT OCH LITE TILL 🙂 kram och ha det så bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s