Vi kalasar vidare

Helgen försvann i ett nafs, gårdagen spenderades än en gång på mallen, present fixande stod  återigen på agendan. Efter det en sväng till Z, det badades, jobbades och målades (ute i värmen, galningar, tur att det fanns kylda drycker). I dag var det återigen dags för kalas, Elsa och Adela har båda fyllt år och det firades naturligtvis ordentligt. Vår Umesha fyller år idag och det har vi också hunnit med att fira, en kaffe på klubben och kärt återseende i form av några av våra danska vänner, bad i poolen innan båda barnen somnade ovaggade. Maken och jag har summerat helgen och laddat för en ny vecka över egen bakad pizza och rödvin. En vecka som kommer avslutas på annan ort med min älskade familj, det längtar vi så efter, men först kör vi vecka och imorgon drar maken igen men är tillbaka på tisdag. Ps, Rio äter naturligtvis inte klubba utan suger bara på pappret, om det var oklart! bild 1-92bild 3-60bild 5-20bild 4-40

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s