Veckorna som försvann

Herregud vad tiden går, veckorna bara flyger förbi, hinner inte med. Om en vecka sitter vi på ett plan på väg mot mammas födelsedagsfirande, ska bli så härligt, dags att börja fundera över packningen, lite mer utmanande nu när vi är fler som ska trängas i väskorna.
Igår var vi på kalas/bebisträff, vi har inte setts på flera månader och alla barn hade naturligtvis blivit så stora, ingen sitter still längre.
Iggy tycker det är så jobbigt att bli lämnad på dagis, stora tårar varje dag men fröken säger att det slutar så fort vi lämnar rummet och han är alltid superglad, springer runt och leker när jag hämtar efter lunch. Sen har vi eftermiddagarna tillsammans, några aktiviteter men mest bad i poolen eftersom det fortfarande är olidligt varmt. Han går på simning på måndagar, han verkligen älskar det, MEN nu har vi fått erbjudande om fotboll och det är samma dag, han skulle kanske hinna båda om han går lite tidigare från fotbollen men orkar han?? Han har iofs energi för 15 ungar men det är svårt tycker jag. I Sverige går ju de flesta barn på dagis hela dagen, och de här aktiviteterna är mellan 2-3.30, de är ju inte dirket mer krävande än att springa runt på dagis men jag vet inte får fundera vidare…bild 1-91bild 2-95

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s