Kalashelg

Oj vad det har firats i helgen, i fredags firade vi Liam som fyllde ett år. Igår var det först Bellas tur, som fyllt 3 år, 20 vilda ungar som åt korv och tårta, sen va det Ebbas tur som i fredags fyllde hela 12 år, tänk, när jag flyttade hit fyllde hon 6, herregud vad tiden går! Tusen tack fam Steen-Hansen, fam Sundby Dovigen och fam Z för en toppen helg!
Nu kör vi ny vecka, nya möjligheter dags att ta tag i diverse saker som blivit liggande OCH dags att ta tag i den där drömmen OCH träningen, nu är snackets tid förbi, dags för action! Men först ska jag gå och bada med min lilla dotter, kvalitetstid delux!bild 1-89bild 2-93bild 1-90bild 2-94bild 3-59bild 4-38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s