Lästips

Som alltid efter sommaren har jag fyllt på mitt bokföråd o det grövsta, ligger ca 25 olästa böcker och väntar på att läsas på mitt nattygsbord. Hösten är ju lite av en läsperiod iallafall för mig, nu när maken varit borta har jag plöjt de här två på kvällarna när barnen somnat. Det här är feelgood när den är som bäst. Enkelt skriven kanske, men så bra jag mår av böcker som bara är, härliga liksom, och lite spännande såklart, har gått runt med ett leende och nästan levt i Sonjas värld. Är ni sugna på lättläst och mysigt, läs dem, köp båda på en gång, inte Tranströmer kanske men va tusan vem orkar det efter en stressig dag??bild55

En tanke på “Lästips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s