Mini blir stor

Idag är det hela 9 månader sedan hon tog klivet in i våra hjärtan för gott. Igår badade hon i poolen för första gången, succé naturligtvis! Måste anmäla henne till babysplash, Iggy började när han var 4 månader, ja med nr två är man inte lika snabb, tyvärr…
Hon kryper som en galning, reser sig mot allt, försiktigt börjat gå runt vardagsrumsbordet och idag dagen till ära, släppte hon och stod ett par sekunder alldeles själv, stort! Blåser bubblor, river ner allt, har två små tänder, äter som en häst och skrattar mest hela tiden, (svårfångad på bild bara), underbara unge!bild 2-91bild 1-87bild 2-92

En tanke på “Mini blir stor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s