5 år

Vi firar bröllopsdag idag. Fem år. Var har åren tagit vägen? Det känns som att det var i går jag stod där i kyrkan och utlovade min eviga kärlek. Min kärlek till min fantastiska make är mer än evig, större än någonsin och två fantastiska barn har vi fått, vilken gåva… Det finns ingen som du, fina, fina make!
I dag firar vi ”träbröllop”. Mannen hade tagit fasta på trä-högtiden och de fem åren och slagit in fem (en för varje år!) presenter i en trälåda… (jag tycker så mycket om presenter att jag kan hålla på dem i tio timmar. Därför ville han att jag skulle kunna öppna presenter under hela dagen). Jag har öppnat tre stycken, helt fantastiska (vilket minne han har), två kvar, de kommer jag öppna strax..
Vi har firat på absolut bästa sätt i kväll, sista kvällen, fam P och bror har förärat oss med den äran att dela vår ”dag” med oss! Tusen tack för att ni finns i våra liv!
_DSC0355 (kopia) 2_btbild 1-85bild 3-58bild 2-89bild 4-39

2 tankar om “5 år

  1. Grattis grattis igen till er. Men vi vill även se lite av dom fina gåvorna. Vill komma med en önskan här på bloggen och det är just att få se lite mer fina härliga saker som du har 🙂 kläder, skor, väskor, smink ja ALLT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s