We did it

Iggy har idag upprepat om och om igen, mamma we did it! Vet inte riktigt vad han menar med det, om han hört det på tv eller av någon annan, men jag väljer att tolka det som att vi klarade våra tre veckor utan maken. Det har varit tufft men ändå gått bra, när man är i det  kör man liksom bara på. Utan all hjälp vi fått hade det naturligtvis inte gått lika bra, så tusen tusen tack till er, ni vet vilka ni är, ingen nämnd ingen glömd!
Sommaren har varit fantastisk på många sätt men också jobbig på en del sätt, kommer inte gå in på detaljer men jag kan med glädje säga att det som varit jobbigt har löst sig, det är med ett lättat hjärta jag lämnar mitt älskade Sverige om bara nån dag. Och att vi hela familjen är tillsammans igen känns naturligtvis underbart, åh vad jag ska sova gott i natt..
Som sagt snart drar vi men innan dess ska vi imorgon fira en VÄLDIGT speciell dag och det ska såklart firas på absolut bästa sätt!bild 1-84bild 2-88

En tanke på “We did it

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s