Hejdån och lite sista höstpiff

Sista dagarna fylls av en hel del hejdåvisestilljul, tråkigt förstås men roligt att se alla. Igår va fam W här, så mysigt.

Idag åkte vi in till stan en snabbis för att fixa kläder till min mammas stundande högtidsdag, båda barnen var med såklart, full cirkus men med mutor kommer man långt, så en klänning och en byxdräkt fick följa med hem för vidare provning, ni får se senare. Fick med mig en höstig bukett hem också, hösten som inte är så mycket höst än utan mer sensommar (det har ju typ inte regnat en dag sen vi kom till Sverige), måste njutas till fullo sista veckan. Tända ljus med öppna dörrar så det inte blir för varmt, tofflor, stickade tröjor och blommor då.
Så hittade jag superfina fjädrar som jag varit på jakt efter, nöjd!
Något jag inte tänker säga hejdå till är min nya fina väska, letat efter en brun väldigt länge så denna från Little liffner var ett välkommet tillskott, den packas ner i de stora resväskorna. Den är jag så värd efter 3 veckor som ensamstående (jag är värd väldigt mycket om man frågar mig själv har jag märkt…), mina största idoler alla kategorier är ensamstående föräldrar, fy tusan vilket jobb de gör. Jag är helt färdig efter de här veckorna men nu kommer ju maken snart, för mig finns det ett slut men för många andra gör det inte det, jag är så sjukt imponerad, ni är guld värda vilket jobb ni gör..

bild 1-83bild 2-87bild 3-57

2 tankar om “Hejdån och lite sista höstpiff

  1. Fin väska som du självklart är värd. Hoppas resan hem går bra och att vi ses i november, vi håller lite koll på flygbiljetter osv. Hörs snart krama o pussa barnen från oss /Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s