Tillbaka

Nu är vi tillbaka i storstan och kör sista veckan innan värmare breddgrader, dagis och vardag väntar. Det är som alltid dubbla känslor, skönt att vara hela familjen igen, träffa vår härliga Dubai familj men oerhört jobbigt att lämna vårt älskade hus, härliga höst och kära vänner och familj.

Igår körde vi middag med några väldigt kära, super trevligt, så trevligt att det blev alldeles för sent, lite slitigt idag men det va det så värt. Tack kära ni för en fantastisk afton! Pojkarna va sjövilda tills de båda däckade i soffan. Idag har jag varit och röstat, ätit lunch med sonen och bror medans dottern fick gå på promenad med min faster, hämtat några efterlängtade paket, fikat hos fam E, tvättat och nu landat i soffan efter en pizza.
Roppanson har börjat utöva yoga i sömnen, hur tusan kan man somna så??
bild50bild 1-82bild51bild 2-86bild 3-56bild 4-38

2 tankar om “Tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s