Två galningar

I eftermiddag fick vi ett mycket efterlängtat besök. Min fina fina vän Helena tog äldsta dottern Svea och körde hela vägen till Växjö. Det är 2 år och 2 barn sen vi sågs sist, ändå känns det som det va igår, det är en härlig känsla tycker jag. Hennes minsting Hillevi fick tyvärr feber och kunde inte följa med, Rio är ju inte heller riktigt i form så hon stannade hemma med mormor och morfar medans vi rastade två galet glada snart 3 åringar först i Strandbjörket sen på Växjös gator och torg efter depå stopp på McD (där de prompt skulle sitta vid eget bord, där satt de faktiskt någorlunda fint och åt medan vi satt vid bordet bredvid och avhandlade allt som måste avhandlas när man inte ses så ofta.). De där två fann varandra direkt, lika galna, hoppade i alla vattenpölar, till deras stora glädje hade någon hällt diskmedel i en fontän så skummet yrde, hysteriskt roligt, körde show på scen, jagade och kramade varandra om vartannat, sprang hoppade, ramlade och skrattade hela tiden. Hur glad blir man inte av att se sina ungar så lyckliga. Utmattade somnade han 10 min efter de lämnat. Tusen tusen tack bästa ni för att ni tog er tid att komma hela vägen till oss. Nu tar det inte 2 år till nästa gång. Har en känsla av att någon kommer tjata hål i huvudet på mig om Svea, Svea Svea..

bild 1-81bild 2-85

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s