Livet på landet

Kommit ur radioskuggan, lämnat landet för lite Växjöstadsliv innan vi drar tillbaka till storstan. Vi har haft det så mysigt, fiskat (fick två mörtar på fyra maskar, bra utdelning ändå och ja vi slängde tillbaka dem såklart), kört traktor i all oändlighet, lekt massor, vattnat blommor i regnet och jag har fått en Hanna förmiddag med både massage och ansiktsbehandling, 5km promenad varje dag med sommarpratare i lurarna (HUR mysigt är det inte när man kommer tillbaka efter en PW och möts av ett litet blont troll som kommer springande glatt ropande, MAMMA!!!), hälsat på fam L, mormor Irma (och alla hennes djur, katter, hundar, getter, kor, hönor och ja isbjörnar faktiskt), farmor Greta, lekt med Folke och Linda och shoppat och fikat lite naturligtvis.
Tusen tusen tack mamma och pappa, som hjälper mig på ett helt otroligt sätt, hade aldrig klarat min ”ensamståendeveckor” utan er!
Nu har de små liven blivit tokförkylda, Iggy är ju van och jag har redan satt in hans astmamedicin, Rio är inte så van, så vi får väl se hur mycket vi får sova i natt, verkar inte så lovande så här långt.
bild 1-79bild 3-54bild 2-84bild 1-80bild 3-55bild 4-37

En tanke på “Livet på landet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s