Höstnytt

Har i år lovat mig själv att inte köpa en enda stickad tröja, hur frestad jag än blir (det rinner ur mungipan nu kan jag lova), men jag har så det räcker och blir över och helt ärligt så använder jag det ytterst sällan, tyvärr. Men det ena utesluter ju inte det andra, så ett par nya jeans, t-shirt och en skjorta, det har jag minsann investerat i här nere i Småland (har beställt lite på nätet också men det får ni se när vi är tillbaka och det är uthämtat). Barnen har fått i stort sätt helt nya garderober, de växer ju så det knackar de där små. Kom idag på att även en overall måste införskaffas, vi ska hem över jul i år, Rio kan ha den Iggy hade för två år sedan men Iggy har ingen och han måste ju kunna gå ut. Den måste köpas nu, för vid jul lär ju allt va slut. Tur att barnen är födda samma tid på året, så de kan ärva rätt ”säsongskläder” om ni fattar vad jag menar.bild 2-83

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s