Snabbvisit

Igår fick vi besök av inga mindre än delar av Zs. Kärt återseende, som vi har längtat, Iggy va eld och lågor. Tjejerna stannade en liten stund sen körde jag in dem till Grönan, så de fick leka av sig några timmar innan de satte sig på ett nytt flyg mot London.
Tiden gick alldeles för fort men snart är vi tillbaka som nästan grannar igen. Tack för att ni tittade förbi och för barnens fina presenter (Iggy tror dock att han är en pirat i sin riddar utrustning, men det går ju fint det också). Maken drog till Norge igår men kommer åter ikväll om allt går enligt plan. Jag är ju så sjukt mörkrädd och att jag fått höra att grannen haft inbrott medans de sov gör inte saken bättre, så min sömn inatt har typ varit obefintlig, några timmar efter det börjat ljusna då jag resonerade  fram med mig själv att det nog inte är någon som bryter sig in när det är ljusnat. Känns som jag blivit överkörd av ett tåg idag. Måste nog söka hjälp mot mörkrädsla så här kan jag ju inte ha det..
bild 1-72bild 3-49bild 4-32bild 4-31

En tanke på “Snabbvisit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s