Dagen med stort D

Idag va det då dags för det jag skrev så kryptiskt om i början av sommaren. Den helt otroliga födelsedagspresenten jag fick av min fina svåger, nämligen en danslektion med ingen mindre än Steffo (som ni vet att jag älskar) och hans danspartner Cecilia. Lite nervös innan men inte som jag trodde, han va naturligtvis precis lika skön i verkligheten, Cecilia va en grym coach, pedagogisk och väldigt trevlig. Vi hade några roliga timmar tillsammans, som slutade med att jag faktiskt fick lite beröm till och med, det du lärt dig på 1 1/2 timme lärde sig inte Patric Sjöberg på 16 veckor, det ni..
Här får ni en bild, vi jobbar på att ni även ska få se den hemska videon, men det bjuder jag på om det går.. Håll till godo så länge..
bild46

En tanke på “Dagen med stort D

  1. Åh, så häftigt,inte alls avundsjuk… Snygga är ni också,
    Steffo ser verkligen så mysig ut som han verkar,snygg i vitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s