Små buketter

Att ha ”färska” blommor i trädgården är ju helt fantastiskt, jag har blivit besatt av att plocka små buketter och placera ut i typ hela huset. Man blir så glad av att komma ner på morgonen och se blommor överallt, tänk att lite blommor kan höja trivseln så. Ska jobba på det i Dubai också, tyvärr växer det inte lika mycket i trädgården men nåt ska vi väl kunna plocka in. Kanske gömmer det sig ett par gröna fingrar långt där inne..
Förutom plockat blommor har vi i helgen firat Hedvig som fyllt 1 år, lekt och fikat med fam Lundmark, powerwalkat med faster, Iggy har varit på äventyr med min fantastiska kusin C, kan inte nog uttrycka hur lyckligt lottade vi är som har så underbara människor runt oss som älskar våra barn nästan lika mycket som vi gör. Från mitt hjärta, TACK!
Imorgon ska maken jobba så jag och barnen (jag och Iggy, Rio är för liten men får hänga med) testa något som det skrivits spaltmeter om och som folk vallfärdar från hela Stockholm för att testa i Ålsten, skäms nästan för att säga att vi inte testat än, men kön har ringlat tiotals meter varje gång vi gått förbi. Imorgon vet vi om det är så bra som alla säger..
bild 3-47bild 1-70bild 4-30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s