Sandhamn

Vi kom iväg en sväng, tog båten ut till Sandhamn för lite familjehäng. Sandhamn är verkligen fantastiskt, där skulle man ha ett sommarställe eller på någon närliggande ö. Vi tog ett eftermiddagsdopp, middag på seglarhotellet (barnen skötte sig exemplariskt), där vi också skulle sova, skriver skulle sova för mycket sömn blev det tyvärr inte. Rummet va extremt litet, vi fick gå in och backa ut, barnen väckte varandra, sjukt varmt, så det blev lite kaos, 5.30 imorse fick maken ta ut Iggy och titta på båtar, ja de fick se en del ”walk of shame” också. När vi ätit frukost och tanken på en dag på hotellrummet eftersom det regnade så gav vi upp och åkte hem istället. Men det va mysigt så länge det varade och Iggy va eld och lågor över att få åka båt och bada, den ungen slänger sig vattnet oavsett temperatur, stackars make som huttrande måste bada och bada och bada.
bild 1-65bild 2-69

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s