Tacksam

Idag är en sån där dag, ni vet en dag som är alldeles perfekt och man är så lycklig att man får nypa sig i armen. Livrädd att något ska hända som trycker hål på den härliga bubblan. Jag är ständigt medveten om att allt kan ändras på 1 minut så jag är nog faktiskt duktig på att verkligen njuta här och nu, inte ta något för givet utan verkligen vara tacksam för den tid jag får som helt genomlycklig och glad. Tacksam för min fina familj, mina underbara ungar, min man, min bror och min svåger, livet kunde faktiskt inte va bättre än just nu, lägger den här dagen och kvällen till minnet djupt in i mitt hjärta. (oj så pretto jag låter, men det är faktiskt långt ifrån alla dagar jag kan tänka så här klarsynt, Malin du vet ju)

Vi har varit på stranden, Rio har badat i diskhon vilket hon verkligen njuter av (lik sin mor, ogillar värmen), ikväll blir vi bortskämda med middag av våra bröder, läser mama och dricker ett glas rose medans förrätten förbereds, löjrom med rödlök, blinier, smetena och champagne, till huvudrätt grillas det hälleflundra. Smarrigt värre!

bild 1-59bild 4-27bild 2-64bild42bild 1-60

En tanke på “Tacksam

  1. Låter härligt!
    Tycker det är så underbart att du verkligen tänker och känner dig tacksam och njut av dessa ”perfekta dagar” Dom flesta människor stannar inte ens upp och känner kärlek och tacksamhet utan bara funderar på det man inte har eller inte får…. Vet precis hur lycklig och tacksam man känner sig när man får tid och njuta bland dom människor man älskar och gillar att vara nära. Hoppas vi ses igen i sommar. Varma kramar och tänk på att du är värd all kärlek och lycka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s