Nu ska vi snacka lite shopping

Jag har som bekant varit en hel del själv sen vi kom till Sverige. Då är det inte så lätt att komma iväg till några butiker och fixa ärenden, speciellt när man inte har någon bil. Så jag har helt enkelt shoppat på nätet, både till mig själv och barnen (sen har stackars grannarna fått åka runt och hämta ut paketen, tack för det). Barnens garderober fylls så här års på med sommarkläder storleken större inför höst och vinter i Dubai, då man inte kan hitta ett par shorts ens. Dessutom är det rejäla reor nu på just sommarkläder så det passar ju bra. Till mig själv har det blivit en hel del faktiskt både kläder och annat (blir ju lätt ett klick när man sitter ensam om kvällarna), är ni nyfikna?
Först ut en fantastisk jumpsuit, som jag redan använt flera gånger och som kommer bli en riktig höjdare under vintern när bara axelbanden justerats lite..
Vill ni se mer?

bild40bild 2-56bild 1-57

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s