För 30 år sedan

Va jag på en Mora Träsk konsert, av den minns jag ingenting men det som hände samtidigt är något av det bästa som någonsin hänt mig, min älskade lillebror föddes. Jag var väl inte super intresserad av honom till att börja med, jag menar en 4-åring har ju lite annat att tänka på än att titta på en skrikande röd liten skrynklig sak. MEN under de 30 åren som gått sedan dess har en magisk relation utvecklats. Älskade bror, du är min bästa vän, en klippa att luta sig mot, rolig, snäll, du finns alltid där för mig i ur och skur, nu även för min familj. Du ställer alltid upp, kommer mitt i natten när jag är mörkrädd, svarar alltid i telefon, korrektur läser texter jag skriver och peppar när det behövs. Du är fantastisk, utan dig skulle jag inte vara hel. Jag är varje dag tacksam för den där dagen för 30 år sedan, utan dig skulle mitt liv aldrig blivit så bra som det blivit. Tack för att just du kom den där dagen, STORT GRATTIS  på din 30-årsdag finaste finaste bror.

Eftersom födelsedagsbarnet ska jobba ikväll och natt ska vi fira ordentligt på tisdag istället men vi kunde inte hålla oss, så med ballonger, flagga, frukost, tårta, jordgubbsbubbel, present och blommor, packade vi in hela familjen och körde över för att väcka honom. En nyvaken och MYCKET förvånad bror öppnade efter 4 ilskna signaler på dörrklockan. När han gnuggat sömnen ur ögonen tror jag att han trots ett par timmars förlorad sömn faktiskt blev riktigt glad och överraskad.
Rio hade klätt sig extra fint för sin gudfar dagen till ära, tack för klänningen gammelfarmor Greta.
bild 3-41bild 4-25bild 1-55bild 5-17bild41bild 2-59

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s