Fira lite i efterskott

Förra året när jag fyllde år fick jag av min kära bror en middag på stan, på valfritt ställe men valfritt antal drinkar före och efter, eftersom jag var gravid förra sommaren sköt vi på det till i år, skulle varit förra helgen, men då blev det fotboll istället. Så igår slog vi till, började med en lite runda på NK innan vi satte oss i solen och tog en fördrink som blev två, sen middag på Riche, sen var tant nöjd, så halvvägs in i första halvlek var vi hemma igen.. Tusen tusen tack älskade bästa bror för en super eftermiddag och kväll, det var mycket välbehövligt med en kväll på stan..
bild 1-50bild 4-23bild 3-38bild 2-54bild 5-15

En tanke på “Fira lite i efterskott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s