Att apa sig

Fotar en liten klätterapa, medans vi väntar att lillasyster ska vakna så vi kan gå ut, måste rasta den större. Igår va vi hemma nästan hela dagen, det blir lite kaos. Tur att makens fina kusin Sara kom förbi och lekte med barnen på eftermiddagen så jag kunde bada dem ett och ett och mata dem i lugn och ro, så fick jag sällskap till middagen också, så mysigt att sitta och prata några timmar. Tack Sara!
Om ganska precis 24 timmar sätter maken landningshjulen på Arlanda, då är det ÄNTLIGEN vår tur att njuta av semester, som vi längtar.. Hur länge det blir och vad vi ska göra vet vi ännu inte, men att bara få vara tillsammans räcker..


bild 2-4bild 4-1bild 1-4bild 3-2

En tanke på “Att apa sig

  1. Tack själva det var så roligt att spela ”tennis” med Iggy och mysa lite med Rio. Tusen tack för god mat och vin och härliga samtal ute på er fina uteplatsen i sval sommarkväll. Hoppas vi hinner ses mer i sommar. Kramar i massor till hela familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s