Kalajs

Fullt ös idag, minst sagt, är så sjukt imponerad av hur mycket energi det finns i vår son.. Han är ärligt talat inte stilla en sekund och nu sover han inte på dagen längre.. Började morgonen med en trött mamma som ville vila lite på soffan när Rio sov förmiddag, började bra han läste för mig lugnt och stilla i ca 1 minut, sen började klättrandet, min rygg blev en perfekt trampolin, ajaj inte skönt, efter 1000 hopp och försök till att han skulle fortsätta läsa gav jag upp, UT unge, UT. Perfekt nu kan han dona på tomten medans jag bläddrar i en tidning, icke då klättras det på mina axlar istället, som sagt fullt ös fr 07.00-20.00 inte konstigt man känner sig sliten, svettig och ofräsch.
Sen kom Elsa med familj då fortsatte öset, jesus det va 5 barn varav en bara sitter än sålänge men man kunde tro att det va 500 barn, mysigt och Iggy stormtrivs.
När de åkte kom Ulle och hämtade oss, dags att fira Theodor 4 år och morfar Ralph 50+.. Iggy och Ted leker väldigt fint trots att det skiljer 1,5 år, lite bråk men mest fint. Och Ulle är så fin med sin mage, nästan så man saknar en sån där mage lite men bara lite..
Tack alla för en super dag, nu lite fotboll innan sängen kallar..
En fråga, jag har lyckats bränna Rio lite på armarna, hon är i skuggan hela tiden men ändå är hon lätt röd. Vad ska jag göra? Man ska inte smörja så små barn har jag läst, men jag kan ju inte hålla henne inne för då går ju Iggy bananas.. Ska jag klä på henne heltäckande kläder svettas hon ju ihjäl.. Gah, det är varmt i Dubai men där har vi ju AC inne dessutom är vi flera så vi kan hålla henne inne när det är som värst.. Hur gör ni?

bild 1-48bild 3-36bild 2-52

2 tankar om “Kalajs

  1. Smörjer in armar, ben, ansikte och det ska vara ok från 6 mån, och så vara i skugga så mkt det går. Solhatt även i skugga. Sol är ju även bra, vitaminer för kroppen, i små mängder. När jag var liten sov vi i källaren varma sommarnätter för det var svalt där. Funkar det hos er? Tack för trevligt fika! Kram

  2. Köp solkräm med partikelfilter. Lägger sig på huden istället för att tränga ner som solkrämer med kemiskt filter gör. Hälsar en som jobbar på Apoteket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s