Sommarsallad, brottning, upprensning och nån är på g

Dagarna flyter på, aktiverar oss så mycket som värmen tillåter. Ni förstår att ni alltid ska va där jag är va, om ni gillar solen alltså för den förföljer mig. Mina kvarvarande graviditetskilon gör att jag ständigt svettas, HUR trevligt är det?? Nä just det, inte alls.. Vet att ni vill ha sol men ett par grader lägre TACK, går ju inte sova på nätterna, stackars Rio svettas i sin säng trots öppna fönster och bara blöja, blir som en bastu där uppe, jaja alla runt omkring är glada och det är ju väldigt trevligt..

Lovat mig själv att jag ska bli bättre på att laga mat, så de sista dagarna har jag lagat både det ena och det andra med ok resultat, idag blev det en sommarsallad till lunch innan bror drog till jobbet, fräsch med vattenmelon, mynta, kyckling och lite annat, gott när det är varmt.
Igår när barnen somnat, körde jag en välbehövlig ansiktsmask som jag läst mycket om, som mamma köpt till mig i födelsedagspresent, min hud har fått nån knäpp efter amningshormoner och väderomslag, den har aldrig strulat innan men nu är det ingen hejd på eländet. Måste säga att masken var högst effektiv, rekommenderar att testa..
Iggy blir lite rastlös av att inte ha någon att leka med, så när jag måste hänga lite med Mini för att hon är gnällig går han bananas, kastar sig rakt ut för trappor, väntar sig att jag fångar, rullar över Rio, sparkar, skriksjunger, ja helt galen, tur att fam A kom och hängde med oss en stund i em, så han fick leka lite med Majken och Lily och vi äntligen fick träffa nytillskottet Bibi och mamma Caroline såklart, tack för att ni tittade förbi, ses snart igen hoppas vi.
Och Mini mina vänner hon flyttar snart hemifrån, eller ok hon kryper snart, står på svajiga knän och övar mest hela tiden OCH vi lyckades få på sonen nåt annat än svettiga fotbollskläder idag, när Johan tog linne (vek upp armarna) ja då minsann vill han också ha linne, så nu är det BARA linne som gäller, även att sova i herregud hur insnöad kan man bli??

Imorgon blir det fullt upp med både lek och kalas, det ser vi framemot. Nu lite tvätt styr, ett glas rose och Lotta på Liseberg innan jag stupar i den heta sängen..

bild38bild 1-47bild39bild 3-35bild 2-51

En tanke på “Sommarsallad, brottning, upprensning och nån är på g

  1. Vad var det för mask? Skulle behöva det själv:) Värmen har vi längtat efter som sjutton😀 Kan i och för sig hålla med om att nätterna blir lite jobbiga pga värmen 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s