Skansen

Igår körde vi en nästintill heldag på Skansen, Iggy och Elsa va överlyckliga över att ses igen, fullfart precis hela tiden. Rio tyckte det va halvkul att sitta i vagnen hela dagen men det gick bra, vi hjälptes åt allihop. Iggy vägrar ha något annat på sig än fotbollskläder, sover gärna i dem också. Visade sig va ganska praktiskt igår dock, han syntes bland alla ungar.
Märks att han växer upp i ett land som inte tillämpar den svenska kömetoden, som jag skämdes när han hela tiden ställde sig före alla andra barn som snällt stod och väntade, han tittade oförstående på mig när jag försökte förklara, varför ställa sig och vänta när man kan ställa sig först liksom, klassisk arab style!
En sak bara, vart är alla djur på Skansen? Man går och går och går och det ända man ser är typ några älgar, nån björn, en säl om man har tur och lite getter, väldigt mysigt men något överskattat iallafall djurmässigt.
Vi hade hur som helst en toppen dag och huvudsaken var ju att barnen hade kul och att jag fick se min fina vän Therese en stund, hennes mamma och kusin va också med så vi var ett rejält gäng.

bild 2-47bild 3-33bild 4-21bild 1-43bild 5-13bild37

En tanke på “Skansen

  1. Skansen är lite överskattat djurmässigt så man får ta in den vackra miljön och dess historia:) Just nu har jag två killar som ALLTID vill gå i fotbollskläder. Meningslöst att köpa vanliga kläder😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s