Stockholm

Då var vi tillbaka igen, flygningen gick strålande, Mini somnade under take off, Iggy satt helt stilla på andra  sidan gången (så små plan att han måste sitta själv då det bara finns två syrgasmasker på ”två sidan” och de behöver jag och Rio om det nu skulle behövas, lite läskigt men han tycker det är super spännande och är inte alls rädd. Dock skar han sig lite i tummen (alltså ytterst lite) och fick sitt livs första plåster, så han har gått och gjort tummen upp hela dagen, ser otroligt roligt ut, får absolut inte ta av plåstret.
Bästa Malin plockade upp oss på Bromma, tusen tack för det. Efter lite handling och fika inköp fick vi finbesök i Bromma. Fam W och fam SP, kom och hängde ett par timmar, så så mysigt. Efter febrilt lekande med kompisarna Ted och Hilda, fick Iggy, innan han stupade i säng sitt Viggo och Lydia begär stillat och mamman fick middag, tack fam P.
Imorgon blir det skansen med Dubaikompisar..

Image

Stackars Hanna får knät fullt av barn trots att hon har semester..

 

 

En tanke på “Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s