Regn hos mig

Idag öser det ner utanför rutan, UNDERBART! Jag njuter (bra för nya gräsmattan också), Iggy är som alltid mycket fascinerad, mama, its raining, upprepar han ca 20 000 ggr. Maken är hemma så vi försöker få lite ordning på saker och ting, väldigt skönt. Skulle dock helst krypa upp i soffan titta på en massa film, dricka kaffe, tända en brasa kanske, ta ett bad (fast jag inte ens gillar att bada), läsa en bok eller ny tidning, men det är ju svårt med två små kottar som vill bli underhållna plus att vi snart får finbesök från Dubai och en midsommarfest som ska styras upp. Bara att hoppa ur pyjamasen och sätta fart, räkor ska hämtas, servetter strykas, mat förberedas, blommor plockas..

Image

 

Maten beställde jag online, sjukt smidigt när man är ensam måste jag säga

ImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s