Kontakt igen, kläder och allergi?

Yes, äntligen har vi nät igen, märkligt att det kan försvinna sådär trots att vi inte varit här, verkar dessutom som det var flera fel, nåväl nu är det tillbka och vi hoppas det fortsätter. Jag vet inte hur jag ska klä mina barn i detta vädret, jag tycker det är skitkallt och tycker att mössa minst sagt är på sin plats, så ser jag andra barn i shorts och t-shirt, eh jaha..
Jag har fått någon form av allergi/väderomställning/nyansiktskräm/nåtheltannat utslag i ansiktet, ser inte klok ut, lite deppigt faktiskt, blir det inte bättre till helgen får jag nog gå till doktorn, har iallafall inte blivit värre man får va glad för det.
Ikväll kommer maken tillbaka ett helt dygn tidigare än planerat, halleluja..
Känner att bloggen är extremt tråkig, det är verkligen bara barnen och inget annat (vet iofs inte vad ni vill läsa riktigt), skulle vilja ha lite mer variation men så fort jag kommer på nåt annat att skriva om ropar eller skriker någon och vips va den idéen borta. Jag kan på riktigt inte komma ihåg när jag tänkte klart en tanke sist, alltid något eller någon som avbryter tankebanan, i vissa fall är det bra i vissa fall tråkigt. Jag som brukade ha en hel del både roligt och tänkvärt att skriva om, allt är borta. Vi får hoppas att det kommer tillbaka en dag för jag saknar det.
Ja nu måste jag ta ut de här monstren innan de river huset..
Så stort stort Grattis till fam Tingwall som imorse utökades med en liten tjej.

Lilla älskade Rio, älskar att gunga, glad och nöjd bara någon tittar på henne en liten stund och om hon får mat..

ImageImage

Iggy Iggy Iggy, älskade Iggy, han gör verkligen själ för sitt coola namn för coolare unge får man leta efter. Som han spexar, snackar, dansar, hoppar, skriker, en sk sjövild unge.
ImageImageImageImageImage

5 tankar om “Kontakt igen, kläder och allergi?

  1. Gillar att se eran vardag ! Men skulle tycka det vore kul med husesyn 😉 Fina bilder på barnen ! Ser framemot att träffa er nästa vecka kram kusin C

  2. Ja han är verkligen COOL, så rolig och uttrycksfull. Tycker inte det är trist att läsa din blogg tvärtom, gillar att bara se hur ni har det. Dax att styra upp så vi ses SNART kram och hälsa alla

  3. السلام عليكم ،كيف الحال. انا احمد من شركة جوربوكس من الاردن نقدم خدماتنا للعديد من العملاء في الوطن العربي منذ اكثر من ثمان سنوات ومن الخدمات التي نقدمها استضافة وتصميم المواقع الإلكترونية والمتاجر الإلكترونية وحجز وتجديد النطاقات والتسويق على جوجل للبحث ، يمكنك زيارة موقعنا الالكتروني من خلال كتابة (جوربوكس) في محرك البحث جوجل، نتمنى يكون بيننا تعاون وجاهزين للاجابة على استفساراتك وشكراً على وقتك الثمين.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s