Sista dagen

Väskorna är packade, barnen sover, maken jobbar och jag ska strax krypa ner klockan ringer 04.00.
Idag va Iggys sista dag på dagis, efter sommaren väntar samma dagis men ny lärare och nya kompisar (funkar så här, byter lärare varje år, ny klass men med en del av de gamla kompisarna). Jag grät naturligtvis, Miss Maha som varit Iggys lärare är väldigt speciell och vi tycker kanske inte lika om allt men hon är grym med barnen och ja bra med oss föräldrar också, hård men rättvis. Kommer sakna hennes sprudlande glädje och spontanitet, året har gått så fort känns som igår vi skolade in, men när man tittar tillbaka på alla bilder hon skickat med ser man hur liten och pluttig han va när vi började i september.
Tydligen är det farsdag på söndag (ups!) så när pappan lämnade imorse firade det lilla ilskna biet (dålig morgon) sin fina pappa, gjort en så fin teckning med mycket passande text, i just vårt fall..
Sen va det då gråtfest vid hämtning, inte Iggy, han förstår ju inte,men både jag och fröken, ett ton teckningar och en fin bok där fröken på ett imponerande sätt skrivit under hela året fick följa med hem, fint minne, nja alla teckningar kan vi nog inte spara.
Nu sängen, ses i Sverige imorgon!

ImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s