Fixing

Idag körde jag då ett, inför hemresan race som jag skrev om sist. Det filades, skrubbades, packades in, lackades och förlängdes. Jesus så skönt, sitta still i nästan 3 timmar och folk bara fixar dig. Så med babylena fötter, händer och fina fransar känner jag mig som ny och redo för sommar och ja faktiskt middag på byn ikväll, nya skorna kom till användning direkt..

ImageImage
Före.. (behöver göra något åt rynkorna runt ögonen ser jag, äh det är skrattrynkor, haft ett roligt liv helt enkelt

Image

Efter..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s