New in

Den blev en sväng till mallen både en och två gånger idag faktiskt, hann fixa nästan allt trots att Iggy tillslut låg på golvet av tristess.. Men när han blev uppraggad av en söt liten arabdonna så visade han plötsligt sina vassaste dans moves, men va med på foto det ville han inte, där gick gränsen även att mamman till flickan lyfte på abayyan för att prata lite och muta med choklad, svårt att förstå kanske men det kommer va ett ögonblick jag bär med mig.
Inte nog med det som skulle fixas fixades det hanns även med lite jagärsålesspåmigsjälvshopping, ni vet småbarnslivet, alltid någon som skriker efter dig, drar dig i håret eller i kläderna, kräker lite i knät på dig, håret är flottigt, svetten känns ständigt påtaglig, nagellacket är alltid avskavt, ryggen värker och den där sista degmagen vägrar att ge sig av, då behöver man tänka på sig själv lite, så när skorna jag sneglat på ett tag nu plötsligt va på 40% rea (eh, ormskinn verkar va min nya hang up) och halsbandet som varit slut sen dagen det kom in plötsligt hängde där, då var jag tvungen att slå till, jag menar nångång är det ju dags att kränga på sig finstassen igen. När man känner sig som tråkigast då gäller det att rycka upp sig, så när Rio just vaknade och sket ner sig, då hällde jag upp ett glas vin, krängde på mig nya skorna och halsbandet, kändes nästan lyxigt att byta blöja.
Bokade in lite snart är det sommar i Sverige behandlingar till lördag också.. Det får ni se då.. Nu dags för 94 fotbollskillarna på svt play, trevlig afton!

Image

En tanke på “New in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s