Myyyys morgon

Vi gör vårt bästa iallafall, jag ska läsa för dem båda, nej Iggy ska läsa för oss, Rio vill läsa själv, Iggy skriker, Rio kräks och gapar. 
Det va mysigt i 5 minuter iallafall, nu är alla uppe, påklädda (ej fotbollskläder de är på långväga tvätt), fått frukost. Klockan är halv nio och en hel dag ligger framför oss. Iggy är fortfarande febrig (men relativt pigg lite gnällig bara) så han får va hemma idag igen, vad ska vi bara göra?? Orkar man ta med båda till mallen en stund, alla ärenden har ju bara blivit liggande sen han blev sjuk och nu är det bara en vecka tills vi drar.
En natt till sen kommer maken.. Längtar som tusan samtidigt som stressen över att vi faktiskt inte kommer se varandra på 3 veckor gör sig påmind, bra övning det här, längta är bra har jag hört..

Image

Bara Super-Charlie som gäller just nu
ImageImageImage

Iggy tröttnade på kaos och gick till office istället.. Mamma, Iggy gå office säger han med myndig stämma, så knatar han iväg, hoppar upp på den alldeles för stora stolen och sitter och skriver länge, ja sålänge att pappret gick sönder och det vita skrivbordet blev svart prickigt..

2 tankar om “Myyyys morgon

  1. Lovely! V går till kontoret…i klädkammaren där hon dragis in sin BRIO-spis, ministol och Ipad. Sen får vi komma på besök och sitta på golvet och svettas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s