Tycka synd om sig själv

Är ingen trevlig egenskap, men just idag tycker jag faktiskt iallafall lite synd om själv om en bara för en liten stund. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk (kan det hänga ihop med den behandling min rygg utsattes för igår, är tom tejpad?) och det är ju inte precis vad man drömmer om när man ska va hemma med två barn. Maken va snäll och stannade hemma till 9 så jag fick sova en timme till (vilket sammanföll med att Rio skulle sova och inte ville sova så så mycket sömn blev det inte), att han jobbade till 20.30 igår och reser i kväll känns inte som en bra kombo med ett sjukt barn och ett annat som inte vill sova på dagarna och därför är lite gnällig och så ja då min huvudvärk på det, jaja allt löser sig.
Vi började morgonen så här, under en filt med en bok, i fotbollskläder, naturligtvis. Nu ska jag hoppa ur mjukisarna, hoppa i en lite för fin klänning att ha till vardags (klä sig fint piggar alltid upp), svälja ytterligare några tabletter, äta en utsökt lunch som strax kommer till dörren (the golden wings) och dra i mig en kaffe eller två till..
Håll tummarna för att värken släpper annars lär eftermiddagen bli en gråt fest! Liten har fortfarande feber, men är relativt pigg och glad ändå.

ImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s