Bästisar

Isabella och Iggy, går på dagis ihop, bor grannar och leker nästan varje eftermiddag, att växa upp sida vid sida är fantastiskt. De blir som syskon, leker fint ihop för att nästa sekund bråka för att snabbt bli sams igen. Om bara två dagar åker Bella till Norge för sommaren så nu spenderas varje minut ihop. Idag stod lite bad på schemat, de såg ut som två kokta kräftor efter bara en liten stund så de gav upp (vattnet till uppblåsbara poolen, tas från vattenslangen och som ni förstår svalkar det ingenting mer som en vedeldad tunna i 40 graders värme, det va tyvärr sista gången idag.) Iggy va lite gnällig och arg (ja jo det är han mest hela tiden för typ allt), men när vi kom hem ville han bara sitta i knät, vilket han aldrig vill, mycket riktigt temp på strax över 39 grader. Stackars liten, igen.. Han blir aldrig kvitt sina sjukdomar och det värker i mamma hjärtat av oro. Hostan har inte velat ge sig sen han var sjuk sist för nån vecka sedan så jag antar att han har fått nån luftvägsinfektion, typiskt, trodde vi kunde ”rädda” det med astma medicin men det verkar inte gå så imorgon åker vi till doktorn igen. Hon träffar nog Iggy mest av alla sina patienter. Är det normalt att va sjuk HELA tiden?? Eller kan ha fått så där hög temp av att det va varmt ute? Den kom liksom ganska fort och efter brufen försvann den igen, inte så konstigt iofs. Jaja vi får se hur det är imorgon, doktorn blir det hursomhelst..

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s