I väntan på kompisarna

Igår kom Iggys polare över på fixakorttillfröknarna träff, det blev en kladdig historia men jag tror de uppskattade det. 2 veckor kvar till avresa, nedräkningen är i full gång..
I förrgår fick jag fullständig panik över att inte kunna röra på mig ute så med tårar i ögonen textade jag bästa Mia och självklart fick jag komma och springa/gå på hennes löpband en stund, kanske inte va mitt smartaste drag eftersom min sjukgymnast sagt att jag inte är stark nog för löpning än, men för psyket va det en räddning så lite stela ben och onda höfter var det värt.
I går kväll hann vi med avslutning för mammorna i vårt lilla scandigäng, på lokala restaurangen avnjöts mat, vin och samtal utan att bli störda en endaste gång.. Så mysigt!!

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s